Şok Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır? İş İlanları

Şok Market İş Başvurusu Nasıl Yapılır? İş İlanları



Hepsi iyi marka, Fabrikadan halka sloganı ile perakende market sektörünün büyük mağazalarından Şok Market de çalışma isteyenlerin nasıl iş başvurusu yapabileceği hakkında bilgiler verelim. Market sektöründe çalışmak isteyen adaylar için kurumsal bir firma olarak ŞOK Marketler cazip olabilir.



Şok Market İş Başvurusu

Şok Market, ülkemizde 81 den il de 2017 itibari ile 4000 mağaza ile hizmet vermektedir ve gittikçe büyüme göstererek personel alımını artırarak iş istihdamı sağlamaktadır. Bu mağazalarında çalışmak üzere personel alımı yapımaktadır. Full – time ve part – time ve mağaza müdürü personel ihtiyacı olan firma başvurularını internet sitesi üzerinden kısa sayılabilecek bir form ile alıyor.

İş Başvuru Formu kısaca çalışmak isteyen personelin, adı – soyadı, cinsiyeti, yaşı, kişisel bilgileri, öğrenim durumu, geçmiş çalışma hayatı (hiç iş tecrübesi olmayanlarda başvuruda bulunabilir tabiki) varsa geçmiş çalışma yerlerinizdeki referanslarınız ve diğer bilgiler adı altın bazı sorulardan oluşmakta.

 

Bu sorular içinde, sigara kullanıp kullanmadığınız, çalışmaya engel herhangi bir sağlık sorununuz olup – olmadığı, herhangi bir suçtan dolayı yargılanıp yargılanmadığınız ve ücret olarak beklentiniz sorulmakta.

Formda yazan bilgilerinin doğru olduğunu onaylayıp ilk başvuru aşamasını geçtikten sonra insan kaynaklarından vermiş olduğunuz iletişim kanalları yolu ile haber beklemeye başlıyorsunuz.

 

Başvuru formuna bu linkten ulaşabilirsiniz: http://ik.sokmarket.com.tr/

Bir önceki yazımız olan Sağlık Raporu Nasıl ve Nereden Alınır ? başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.



ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Muharrem yavuz dedi ki:

    Reyoncu olarak iş başı yapa bilirim deneyimliyim

  2. Miyase Kılıç dedi ki:

    iyi günler 18 yaşındayım Şok’un Kırşehir şubesinde mağaza elemanı olarak çalışmak istiyorum ilgilenirseniz sevinirim cevabınızı bekliyorum.

BİR YORUM YAZ